CANELONS DE FORMATGE I VERDURES

11.09.2012 20:35

INGREDIENTS PER 4 PERSONES:

2 albergínies

2 pastanagues
2 porros mitjans
1 carbassó
1 terrina de formatge Quark
1 gotet de vi blanc
12 làmines de pasta fresca

Oli d’oliva

Sal

Pebre

 

Agafeu totes les verdures renteul-les i talleul-les totes a dauets petits(brunoise)

En una cassola poseu les verdures a sofregir amb un bon raig d'oli d'oliva, un cop sofregides tireu el got de vi blanc i el feu reduïr.

Afegiu la terrina de formatge fresc i barregeu tot ben bé i rectifiqueu de sal i pebre.

Disposeu en una safata la farsa i deixar reposar a la nevera.

Mentrestant bulliu les plaques de pasta fresca en abundant aigua amb sal i refresqueu-les.

Farciu les plaques amb la farsa i enrolleu.

Jo per fer-ho més lleuger, recomano acompanyar amb un oli d'olives negres que faig barrejant una mica d'olivada amb oli verge extra, encara que podeu fer-ho de manera clàssica amb una beixamel.

Es poden servir tant freds com calents.

INFORMACIÓ PRODUCTES DE LA RECEPTA

 

El quark es tracta d'un formatge blanc fresc molt empreat en la cuina alemanya i en la cuina d'Àustria . És un formatge batut, de teixidura untuosa i blanca, d'aroma fresc i sabor lleugerament àcid, s'emprea en l'elaboració d'algunes salses. S'elabora amb llet de vaca i té un contingut mitjà de calories (per exemple 80 grams aporten entre 38 i 91 calories segons varietat).