QUESOS DE CATEGORIA
Informació de l'explotació
Sant Gil d'Albió és una empresa familiar dedicada a l'elaboració de formatges artesans, situada a la part alta de la Conca de Barberà, a la Vall del Corb. Va néixer fa més de 20 anys com a complement de l'agricultura i actualment ha passat a la segona generació. De producció limitada, busquem la màxima qualitat dels nostres productes. La nostra especialitat és el formatge Garrotxa. Al llarg dels anys hem rebut diversos reconeixements a la qualitat en l'elaboració dels formatges. Formem part de l'Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatge Artesà (ACREFA).
Productes de producció pròpia:
· Formatge de pasta tova de cabra
· Formatge de vaca
Productes:
Productor, Botiga, Elaborador, Compra a pagès
Persones responsable/s: Nativitat Ninot Bonell, Josep Martí Ninot
Adreça: C/ Castell, s/n (Albió)
Municipi: Llorac
Codi Postal: 43427
Comarca: Conca de Barberà
Territori: Catalunya
Telèfon: +34 977 881 421 / +34 620 808 355
Fax: +34 977 881 565
Correu electrònic: santgilalbio@hotmail.com
Horaris:
De dilluns a divendres, de 9.00 h a 18.00 h. Dissabtes i diumenges